Barco lanceert nieuwe Orion Cinemascope home cinema projector

Barco projectiondesign heeft de nieuwe Orion Cinemascope home cinema projector gelanceerd.

Een van de grootste problemen met beamers is de afstand tussen de bron en de beamer. Meestal heb je daar een behoorlijk lange kabel voor nodig en die zijn meestal ook pittig geprijsd. Het nieuwe aan deze Orion is de "HDBaseT" ingang. Deze "HDBaseT" ingang geeft de projector een grotere flexibiliteit en veelzijdigheid. Waarom? Omdat deze "HDBaseT"-standaard veel langere kabels mogelijk maakt, tot wel 100 meter. Gunstig dus. Daarnaast is deze compacte en stille Orion speciaal ontworpen voor gebruik in de huiskamer of voor in speciale thuisbioscopen. Barco is nu ook toegetreden tot de HDBaseT samenwerking. Omdat de Orion ook een HDMI ingang en een DisplayPort ingang heeft is deze dus multifunctioneel inzetbaar voor diverse soorten bronnen.

De nieuwe Orion projector is leverbaar in een 16/9 uitvoering en is ook leverbaar in een cinemascoop uitvoering met een 2560x1080 2,35:1 beeldverhouding. Deze hoge resolutie maakt gebruik van 78% meer pixels voor 21/9 films ten opzichte van een standaard 1080p thuisbioscoop projector. De Orion ondersteunt ook 3D weergave.

De Orion biedt voor system integraters een ideale projector, met een ongekende beeldkwaliteit en eventueel een native 2,35:1 resolutie in een compacte en stille projector. Net als alle andere modellen van projectiondesign heeft deze projector ook een high end design en toonaangevende bouwkwaliteit. Er is keuze uit verschillende zeer hoogwaardige lenzen bij deze projector zodat je de keuze hebt om de projector ver weg op te stellen of juist dichtbij. Lenzen zijn eenvoudig achteraf ook verwisselbaar. Voor bij gebruik in combinatie met domotica systemen is deze projector aanstuurbaar via IP en via RS232.

In deze projector zit een nieuwe 350 Watt lamp die dimbaar is zodat je kan kiezen voor veel lumens wanneer je op een echt groot scherm wil kijken.

Meer informatie over de huidige range van projectoren op http://klankbart.nl/avielo/

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina